U ugostiteljskom objektu

Muškarac nasmrt pretučen u Kaknju

  • Izvor: ATV
  • 20.09.2023. 12:23

Jedna osoba nasmrt je pretučena u ugostiteljskom objektu u Kaknju, a policija je uhapsila osobu za koju se sumnja da je nanijela povrede nastradalom.

"Sinoć u 22.19 u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno je tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više fizičkih povreda za koje postoje sumnja da su nastale nasilnim putem“, saopšteno je iz MUP Zeničko-dobojskog kantona.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK koji je zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Specijalne policijske jedinice i Policijske stanice Kakanj, izašao na lice mjesta te rukovodio uviđajnim radnjama.

Prekid vatre u Nagorno-Karabahu?

Prekid vatre u Nagorno-Karabahu?

"Obavljenim razgovorima sa svjedocima te izvršenim operativnim provjerama na terenu došlo se do saznanja da se u vezu sa povređivanjem preminule osobe može dovesti osoba H.N. (1972.) iz Kaknja koja je locirana, uhapšena i nad kojom je izavedena kriminalistička obrada“, navodi se u saopštenju. 

Kako je utvrđeno preduzetim aktivnostima na rasvjetljavanju krivičnog djela, povrede preminuloj osobi su nanesene prilikom narušavanja javnog reda i mira, u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu ulici Alije Izetbegovića u Kaknju, navode iz MUP.

Po nalogu postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela preminule osobe kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nastavljaju se dalje aktivnosti policijskih službenika na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela i utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je isto počinjeno, piše Avaz.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?