ATV

Саопштење

На обали Дрине пронађено беживотно тијело жене

  • Извор: АТВ
  • 28.11.2023. 09:58

На обали ријеке Дрине пронађено је беживотно тијело жене, саопштено је из ПУ Зворник.

Полицијска станица Козлук је јуче око 14:40 часова запримила пријаву да је на обали ријеке Дрине, у мјесту Козлук у Зворнику, пронађено беживотно тијело непознате женске особе. 

Полицијски службеници су поступили по запримљеној пријави и изашли на лице мјеста, те исто обезбједили до доласка увиђајне екипе.

На лице мјеста, са увиђајном екипом, је изашао и доктор мртвозорник Јавне здравствене установе Дом здравља Зворник који је потврдио смрт након извршеног прегледа тијела, али се није могао изјаснити о узроку смрти. 

Идентитет страдале жене још није утврђен. Код ње нису пронађени никакви документи и изузети су отисци прстију како би се преко њих покушало открити о коме је ријеч.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио вршење обдукције, као и све друге законом прописане мјере и радње које ће се предузимати по његовим инструкцијама и надзором. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм