Brutalno ubistvo u Banjaluci

Na suđenju za ubistvo Bogdanovića svjedočile radne kolege Mandića: Ponašao se čudno, bio izolovan

  • Извор: АТВ
  • 04.07.2023. 15:00

Snimak brutalnog ubistva Ariela Bogdanovića prikazan je u nastavku sudjenja. Na njemu se jasno vidi da Bogdanović bježi od muške osobe. U trenutku kada se sapliće i pada na zemlju muškarac ga stiže i krvnički više puta ubada nožem.

Nakon toga bježi dok Bogdanović nepomično ostaje da leži na zemlji. Vidi se na snimcima i da su brojni automobili prošli pored njegovog tijela ali se niko nije zaustavio. Sve prikazane snimke u sudnici pomno je pratio i osumnjičeni za ubistvo Dalibor Mandić.

Snimci su pokazali da je kobne noći nakon ubistva otišao u teretanu. O njima je govorio vještak IKT-a MUP-a Srpske koji je naveo da se ne može izjasniti o identifikaciji lica sa snimka jer nije stručan za tu oblast. Svjedočile su i radne kolege Ariela Bogdanovića i Dalibora Mandića.

S obzirom na to da su svi radili u istoj firmi govorili su o tome kakav je bi njihov odnos. Svi su rekli da se Mandić ponašao čudno, bio izlolovan od drugih i da nije želio da se druži. Među svjedocima bilo je i kolega koje su tvrdili da se nisu osjećali prijatno u Mandićevoj blizini i da je bilo neprijatnih situacija zbog čega je bilo i prijava ljudskim resursima.

Svi oni potvrdili su i da između ubijenog i optuženog nije bilo nikakvih konfliktinih situacija. Svjedoke je pomno slušao Mandić, a imao je priliku da ih unakrsno ispita. Pokušavao je da opravda svoje ponašanje i poteze. Mandiću se na teret stavlja teško ubistvo na svirep ili podmukao način. Ubistvo se desilo u decembru prošle godine a sve su snimile nadzorne kamere benzinske pumpe.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.