Zbog posjete Sergeja Lavrova

Najviši stepen bezbjednosti i u Istočnom Sarajevu

  • 20.09.2018. 14:55

Policijska uprava Istočno Sarajevo sutra će preduzeti najviši stepen mjera bezbjednosti povodom posjete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Republici Srpskoj da bi protekla u najboljem redu.

U vrijeme boravka ruske delegacije, od 12.00 do 15.00 časova, biće povremeno zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila na dionici od raskrsnice Kula do raskrsnice ulica Ravnogorska i Kurta Šorka, kao i od raskrsnice Vraca do raskrsnice Kula, kao i dijelom ulica Stefena Nemanje i Cara Lazara. 

Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Vuka Karadžića, od lukavičkog raskršća do Toplika, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. 

Na trasi kretanja ruske delegacije, u pomenutim vremenskim intervalima biće ograničeno i kretanje drugih učesnika u saobraćaju, uključujući bicikliste i pješake. 

U periodu od 10.00 do 16.00 časova na snazi je naredba o zabrani rada ugostiteljskih, trgovačkih i drugih objekata u kojima se pruža uslužna djelatnost u dijelu Ulice Stefana Nemanje, od opštine do kružnog toka, i Ulice Vuka Karadžića, od lukavičkog raskršća do Toplika, kao i u Ulici Cara Lazara u zoni galerije Kućanski, te cijelom Ulicom Vojvode Radomira Putnika - Vraca - Kula, dio ulice Ravnogorska Kula - Dobrinja jedan. 

Sutra će biti zabranjen prevoz eksplozvnih materija, kao i saobraćaj za teretna motorna vozila ukupne nosivosti veće od 7,5 tona na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže. 

Na trasi kretanja delegacije na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže zabranjena je upotreba dronova. 

Predstavnici medijskih kuća, koji su se akreditovali za praćenje događaja, treba da imaju istaknute akreditacije i da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu. 

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo apeluju na sve građane da se pridržavaju uputstava MUP-a i drugih institucija koje učestvuju u organizaciji posjete Lavrova. 

Građanima se savjetuje da obavezno poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, da uz sebe imaju identifikacioni dokument, kao i da izbjegavaju otvaranje prozora, izlaske na balkone duž trase kretanja ruske delegacije.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.