Beograd

Naložena obdukcija tijela mladića koji je pronađen mrtav u prihvatnom centru

  • Извор: Телеграф
  • 19.04.2023. 17:33

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom D. R. (20), čije je tijelo, u lokvi krvi, pronađeno u prepodnevnim satima u prostorijama Prihvatnog centra na Čukarici, na Obrenovačkom putu, kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

Ispred Prihvatnog centra, u kojem žive raseljene porodice sa Kosova i Metohije više od 20 godina, okupio se veći broj tamošnjih stanara koji su u nevjerici zbog onoga što se desilo.

- Izgubili smo jedan mladi život. Ne znamo tačno šta se, kako i kad dogodilo. U svakom slučaju, otišao je jedan mladi život... - kaže za Novosti jedna od tamošnjih stanarki.

Kako kažu stanari, D. R. nije živeo u prihvatnom centru, ali je često posjećivao brata i tetku.

- Znamo ga kao finog dečka i baš zbog toga nam je nejasno šta se desilo - dodaje.

Slučaj je i dalje pod velom misterije, prije svega jer je tijelo nađeno u čudnom položaju. Navodno, D. R. je zatečen u lokvi krvi, između dva ormara.

Našla ga je, nažalost, baš tetka kojoj je došao u posjetu i koja je, zajedno sa jednom djevojkom koja živi u Centru, izašla iz sobe da vidi da li D. R. dolazi.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.