Rebić tvrdi

Nasilnik Kontić pobjegao iz Srbije

  • 20.09.2020. 12:58

Direktor policije Vladimir Rebić, rekao je jutros da je bilo propusta u istrazi u slučaju Ivana Kontića koji je u Novom Sadu brutalno pretukao mladića M. M. (28), ali da nije postojala sistemski namjera da se okrivljenom pomogne.

Rebić je najprije istakao da policija trenutno nema podatke o lokaciji Kontića, ali da su u kontaktu sa policijama u zemljama u okruženju.

- Činjenica je da da mi nemamo trenutno podatke, on nije u Srbiji. Dobijamo povremeno informacije koje odmah provjeramo i stalno smo u kontaktu sa direktorom crnogorske policije. S obzirom na to da je raspisana crvena Interpolova potjernica, on se ne može predugo kriti. Ja očekujem da će prije ili kasnije on biti uhapšen - rekao je Rebić za Prva TV.

Kako je istakao, policijski službenici su odmah po učinjenom djelu obavijestili Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu, a ne tek nekoliko dana kasnije kako je saopšteno.

- Istina je da su policijski službenici odmah po saznanju da je učinjeno krivično djelo, a to se desilo 24, avgusta, ostvarili komunikaciju sa Osnovnim javnim tužilaštva u Novom Sadu. Oni su od strane policijskih službenika i obaviješteni da se dogodio događaj, i usmeno smo dobili stav od postupajućeg tužioca da se radi o krivi djelo teške tjelesne povrede, sve drugo je neistina - rekao je Rebić.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм