Насиље у породици

Насилник пријетио да ће убити супругу и дјецу, предложен му притвор

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву затражило је одређивање једномјесечног притвора за Е.П. из Новог Горажда, осумњиченом за насиље у породици над својом невјенчаном супругом.

Све се одиграло 24. децембра око два сата иза поноћи у њиховој кући у Новом Горажду.

”Е.П. се сумњичи да је примјеном насиља, пријетњом да ће напасти на живот или тијело, дрским и безобзирним понашањем угрозио спокојство, тјелесни интегритет и душевно здравље члана своје породице, тако што је своју невјенчану супругу Л.В. држао будну читаву ноћ говорећи јој да је курва и пријетећи јој да ”он нема шта да изгуби, те да ће убити њу и њихову малољетну децу”, саопштило је ОЈТ у Источном Сарајеву.

Додају да је притвор предложен због околности које оправдавају бојазан да ће боравком на слободи Е.П. поновити извршење кривичног дјела, или да ће учинити друго кривично дјело за које се може изрећи казна од три или више година затвора.


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.