Основни суд

Наставнику из Мркоњић Града одређен притвор, пријети му три године затвора

Основни суд у Мркоњић Граду одредио је једномјесечни притвор Ненаду Милошу (60), наставнику информатике у Основној школи ”Иван Горан Ковачић”, осумњиченом за полно узнемиравање двије малољетне ученице, потврђено је за АТВ.

Притвор је одређен након што је судија за претходни поступак прихватио приједлог тужилаштва које Милошу на терет ставља да је у просторијама школе починио кривична дјела полно узнемиравање и задовољење полних страсти пред дјететом на штету двије ученице, узраста 12 и 13 године.

Све се одиграло 7. маја у просторијама ОШ ”Иван Горан Ковачић” када је наставник, који је био под дејством алкохола, дјевојчицама рекао да ”скину гаћице”. У документима из истраге се наводи да се Милош истовремено трљао по међуножју, што је изазвало узнемирење код ученица које су пријавиле недолично понашање наставника.

Наставник спроведен у тужилаштво: Осумњичен за полно узнемиравање ученица

Наставник спроведен у тужилаштво: Осумњичен за полно узнемиравање ученица

Милош је убрзо ухапшен испред школе, а након привођења је алкотестиран и утврђено је да је имао више од два промила алкохола у организму.

Уколико се докаже кривица Милошу за полно узнемиравање пријети казна до двије године затвора, док му за задовољење полних страсти пред дјететом пријети казна до три године затвора.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.