Policija na nogama

Nepoznata žena u Banjaluci pokušala da namami djevojčicu u njen BMW

  • 30.08.2019. 12:39

Banjalučkoj policiji prijavljeno je da je nepoznata žena pokušala da ubijedi djevojčicu da uđe u njen automobil, mameći je raznim slatkišima.

U Policijskoj upravi Banjaluka su nam potvrdili da im je oko 12 časova danas prijavljeno da se ovaj slučaj desio u banjalučkom naselju Lauš.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 30.08.2019. godine, oko 12.00 časova, zaprimili su prijavu S.T. iz Banja Luke, da je nepoznata ženska osoba pokušala da ubjedi njenu maloljetnu kćerku da uđe u  vozilo. Naime, nadležna policijska stanica Policijske uprave Banja Luka  zaprimila je prijavu da je nepoznata ženska osoba u Banja Luci, pokušala ubjediti maloljetnicu, koja je sama stajala na autobuskom stajalištu, da uđe u vozilo, nudeći joj slatkiše. Nakon toga maloljetnica je pobjegla, a nepoznata žena svojim vozilom se udaljila u pravcu grada. Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje iz nadležnosti, te je rad po navedenoj prijavi još uvijek u toku", saopšteno je iz policije.

Prema prijavi, danas se pored djevojčice zaustavio crni „BMW“ za zatamljenim staklima.

"Iz vozila se mlađa žena crne kose obraila djevojčici da dođe do nje i rekla joj: „Dođi, teta ima svakakvih slatkiša za tebe“. Djevojčica se uplašila i pobjegla, ali iz straha nije uspjela zapamtiti registracije vozila", istakla je ovo žena, koja je cijeli slučaj prijavila policiji, piše Srpskainfo.

Ona je pozvala sve roditelje na oprez i da obavijeste djecu da ne sjedaju sa nepoznatim osobama u vozila.

Тагови: