Ukrala milion evra

Neprepoznatljiva: Ovako je Mirnesa izgledala prilikom hapšenja

  • Извор: Курир
  • 24.01.2023. 17:00

Mirnesa S. (42), nekadašnja konobarica koja je osumnjičena da je u Njemačkoj ojadila firmu za milion evra, uhapšena je sinoć na aerodromu u Štutgartu, prenosi "Bild".

Kako pišu njemački mediji, opasna Mirnesa je ranije preko svog advokata poručila policiji da će se predati. Kako je saopštila njemačka policija, Mirnesa je u Štutgart došla iz Crne Gore, a prilikom hapšenja bila je mirna.

Inače, na društvenim mrežama je isplivala fotografija Mirnese nakon hapšenja, a može se vidjeti da je sata neprepoznatljiva.

Plavu kosu prefarbala je u tamniju, bila je obučena sva u crno i nosila je naočare, pretpostavlja se za vid.

Podsjetimo, Mirnesa S. je osumnjičena da je iz njemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, a u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

Ona je prije ove firme radila kao konobarica, a rodom je iz Busovače u Bosni i Hercegovini.

Inače, Mirnesa Bešlić iz Busovače ima brata blizanca, još jednu sestru i majku. Njen otac Ismet Bešlić je preminuo prošle godine.

U Busovači je izgradio veliku kuću u koju su, kako kažu komšije, povremeno dolazili.

Njemački "Bild" je otkrio ranije da je Mirnesa živjela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Kako je ranije saopšteno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Тагови: