Slavonski brod

Nesvakidašnja nezgoda: Pijani muškarac biciklom oborio ženu na električnom trotinetu

 • Izvor: Agencije
 • 30.03.2023. 22:55

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15.15 časova u Ulici Eugena Kumičića u Slavonskom Brodu, sudarili su se električni bicikl i trotinet.

Jedan od učesnika nesreće bio je u alkoholisanom stanju.

– Obavljenim uviđajem utvrđeno je da se 68-godišnjak pod uticajem alkohola od 0,88 promila uključivao u saobraćaj preko ivičnjaka upravljajući električnim biciklom, a da se nije uvjerio da to može da učini bez opasnosti za druge učesnike u saobraćaju – saopštila je policija.

Pritom je oduzeo prednost 57-godišnjakinji koja je upravljala električnim trotinetom, zbog čega ista nije uspjela na vrijeme da zaustavi trotinet i tako je došlo do udara prednjeg dijela trotineta, u zadnji dio bicikla. Tom prilikom su oba vozača pala na pod, piše Danica.

U nesreći nije bilo povrijeđenih osoba, a policijski službenici protiv 68-godišnjaka podnijeli su obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na ulicama.

I protiv 57-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog jer se kao vozač ličnog prevoznog sredstva bila dužna da se kreće biciklističkom stazom koja postoji na tom dijelu puta.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.