Srbija

Nije prva nesreća koja je zadesila porodicu: Brat obješenog dječaka nestao prošle godine

  • Извор: Новости.рс
  • 19.11.2021. 08:29

Brat dvanaestogodišnjeg dječaka iz Donjeg Dobrića kod Loznice, koji se sinoć objesio u nedovršenom potkrovlju porodične kuće, prošle godine je digao cijelu Srbiju na noge kada je nestao, da bi poslije dva dana bio pronađen u nedaleko od kuće.

Dječak se, kako pišu mediji u Srbiji, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam vidjela da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i vidjela jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obješen. Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči - rekla je dječakova majka D.N.

Komšije su čule jauke i pozvale Hitnu pomoć, čiji su ljekari više od pola sata bezuspješno pokušavali da reanimiraju dječaka.

Brat nesrećnog dječaka je prošle godine nestao kada se vraćao iz kuće svog djeda, kod kog je bio sa bratom i sestrama.

Čitavu noć su mještani i policija pretraživali napuštene kuće, staje i druga zdanja u okolini.

On je pronađen desetak metara iza kuće, u balama sijena gdje je spavao, promrzao i gladan. Po svoj prilici ostao je dobro sakriven i od ekipa koje su pretraživale teren.

Navodno, dječak je i ranije nestajao. Tako se navodi da je jednom prilikom zatečen, kako spava, na dedinom čardaku, kada su ga jedva probudili.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.