Добој

Нова дирљива објава Кулишићеве кћерке: Осмијеси и загрљај

  • Извор: АТВ
  • 01.02.2024. 20:14

Свирепо убијени Добојлија Саша Кулишић сахрањен је у четвртак на локалном гробљу, а посљедњем испраћају, осим породице, присуствовали су и бројни пријатељи.

Након сахране његова кћерка се огласила новом дирљивом објавом на Инстаграму.

Она је поставила фотографију из дјетињства на којој је насмијана у очевом загрљају.


Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

Њени пратиоци су јој у коментарима упутили ријечи подршке и изражавали саучешће.

Подсјећамо, Сашино тијело пронађено је 30. јануара у шуми у близини излетишта Преслица. Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Извучен је из кревета и доведен ту. 


Због свирепог убиства ухапшени су његова супруга Андреа Кајганић и Дражен Лазаревић, за којег се вјерује да је њен љубавник.

Такође, ухапшена је и малољетна кћерка убијеног Кулишића и Кајганићеве, за коју постоји сумња да је помагала мајци у њеној намјери.


Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Како је раније саопштено из полиције, вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао.Тако га је, како се вјерује, Дражен ударио, те су Сашу везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо је, како се сумња, Андреа са три убода ножем испод груди пресудила Саши.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм