Hrvatska

Novi napad na Srbe u Vukovaru

  • 21.09.2020. 21:15

Dvojica Srba, starosti 36 i 31 godinu, napadnuti su fizički u Vukovaru, javljaju nezvanično hrvatski mediji.

Portal "Indeks" javlja da je iz policije saopšteno samo da su muškarci napadnuti u nedjelju, te da su zatražili ljekarsku pomoć.

Iz policije je navedeno da se napad dogodio nakon verbalnog vrijeđanja ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru i da je dvojicu Vukovaraca napalo nekoliko osoba.

"Oštećeni su zatražili ljekarsku pomoć u vukovarskoj bolnici, gdje su im utvrđene lake povrede. Za počiniocima je raspisana potjernica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije Policijske uprave, te je kriminalističko istraživanje u toku. Zbog kršenja odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata slijedi izvještaj Državnom inspektoratu", saopštila je policija.

"Indeks" nezvanično javlja da su muškarce napali pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih grupa

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм