Beograd

Obdukcija djevojke koja je pronađena mrtva nije pokazala uzrok smrti

  • 27.12.2022. 15:42

Prvi rezultati obdukcije djevojke I. K. koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari, nisu pokazali uzrok smrti, a odbukcija će biti gotova kada bude poznat rezultat toksikologije.

Naime, kako Kurir saznaje, na tijelu djevojke nema uboda ni preloma, a podjezična kost nije slomljena, koja je inače, po pravilu, u slučajevima nasilnog davljenja polomljena. Na njenom tijelu nema ni tragova nasilja.

- Ljekar iz Hitne pomoći koji je konstatovao smrt, preliminarno je rekao da su oči (beonjače) "bijele", nisu krvave. Kada su krvave, to je signal da je bilo davljanje - rekao je izvor Kurira.

Inače, kako Kurir saznaje, sahrana će biti obavljena danas u 15 sati, a očekuje se da porodica dopremi tijelo u kapelu.

- Skrhani su, uplakani su bili i cijela porodica slomnjena, ali sahrana mora da se organizuje. Žele da je isprate kako dolikuje - kaže izvor Kurira.

Podsjetimo, I.K. je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, a njena braća su je kroz prozor stana vidjela kako blijeda leži na krevetu podignute majice i otkopčanih pantalona, a imala je podlive na vratu.

Rezultati obdukcije bi trebalo da pokažu da li je u pitanju ubistvo i potvrdi sumnje policije, ali i njene porodice. Misteriozno je i to što ključ Ivaninog stana nije pronađen na licu mjesta, niti među stvarima nesrećne djevojke, a vrata stana su bila zaključana.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)