Obračun kod Prijedora: Nakon što je posječen nožem, muškarac polupao auto napadaču

  • 04.02.2021. 12:58

Jedna osoba zadobila je posjekotine, a drugoj je uništen automobil u tuči do koje je noćas došlo u mjestu Trnopolje kod Prijedora.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su da im je noćas oko jedan čas iza ponoći, prijavljeno da je u Trnopolju došlo do tuče između dvije osobe, a jedna osoba je zadobila povrede.

– Utvrđeno je da se radi o V.S. iz Kozarca, koji je nakon verbalne svađe, H.B. iz Kozarca, nožem nanio povredu u predjelu šake, nakon čega je povrijeđeni oštetio vozilo V.S. – rekli su u policiji.

Zbog zadobijenih povreda oštećenom H.B. pružena je pomoć u prostorijama JZU Bolnica „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

Protiv V.S. će biti dostavljen izvještaj Tužilaštvu za počinjeno krivično djelo tjelesna povreda, a protiv H.B., izvještaj za počinjeno krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм