Novi detalji

Obrt u slučaju doktorke Violete, istražni organi sumnjaju na ubistvo

  • 19.06.2020. 22:18

Violeta Skorobać Ašanin (50), doktorka plastične hirurgije, koja je 14. juna nađena mrtva u svom stanu, sahranjena je danas na beogradskom groblju Lešće, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je ubijena! Kako navodi izvor „Alo!“ blizak istrazi, na sumnju da je poznata doktorka ubijena navodi položaj tijela u kojem je ona nađena mrtva u kupatilu.

- Istražnim organima sumnjiv je položaj tijela u kojem je ona nađena. Ispituju kako je moguće da zada sebi dva snažna uboda nožem u srce. Čeka se njen nalaz obdukcije, toksikološki i drugi nalazi da bi zamjenik tužioca odlučio hoće li pokrenuti istragu ili ne. U sklopu toga istražuje se da li je neko imao interes da doktorku ubije iz koristoljublja - navodi izvor „Alo!“.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм