Dobro Polje

Obrt u slučaju porodične tragedije: Sin se raznio bombom pa otac upucao ženu i sebe

  • Извор: Курир
  • 05.07.2023. 21:08

Isplivali su detalji jezive porodične tragedije u boljevačkom selu Dobro Polje. Iako se najprije vjerovalo da je sin ubio majku i pokušao da ubije oca a onda presudio sebi sada su istina je još tragičnija.

“Sin je naime usred porodične kuće sebe raznio bombom, vidjevši to, otac je uzeo karabin i najprije ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Raznio je pola lica, ali je preživio. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično”, kažu nadležni.

Sin ubio majku, ranio oca, pa izvršio suicid

Sin ubio majku, ranio oca, pa izvršio suicid

Ova porodica, po priči mještana, često je bila u alkoholisanom stanju, a mještani vjeruju da su i danas prije tragedije i zločina konzumirali alkohol. Oni su inače korisnici socijalne pomoći, neprekidno su se svađali, tukli i bili pod dejstvom alkohola, kažu mještani.

“Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušo i sebe da ubije, takođe je nelegalan”, saznaje se od nadležnih.

Ova porodica, kažu mještani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju tačno gdje se on nalazi.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм