Трагедија

Очевидац несреће у Бањалуци: Тијело радника Чистоће летјело 50 метара

  • Извор: Српскаинфо
  • 04.11.2023. 15:01

"Било је ужасно, тијело радника је летјело скоро 50 метара када га је ударио аутомобил опел корса, испред некадашње Фабрике дувана у центру Бањалуке.

Испричао је ово за "Српскаинфо" један од очевидаца ове ужасне несрећа.

До несреће је дошло ноћас, око један час иза поноћи, када је радника "Чистоће" Р.М. (58) ударио аутомобил корса којом је управљао В.Ч. (27) из Бањалуке.

Несавјесни возач је послије несреће побјегао, али је убрзо пронађен и ухапшен.

Очевидац ове несреће испричао је за "Српскаинфо" да су радници "Чистоће" ишли поред цистерне и прали улицу у правцу од Позоришта према згради Владе.

Каже да је на камиону била упаљена ротација и он се полакао кретао, док су они поред њега ишли и прали улицу.

"Црвена корса је огромном брзионом прошла поред њих и тада је ишао истим смјером као и они. Послије неког времена тај се аутомобил враћао огромном брзином из правца зграде Владе и прошао је тик уз цистерну и онда је ударио несретног човјека који је прао улицу", каже извор "Српскаинфо".


Домаћи

Домаћи "Хамас" - ово су слике које су јутрос отишле из БиХ

Он додаје да је радник "Чистоће" од удара одлетио око 50 метара од мјеста несреће.

"Не могу вам описати какав је то ужасан био прозор. Нисам могао вјеровати шта сам видио. Крв је била на све стране. Људи су одмах трчали према том човјеку. Возач корсе је затим успорио и зауставио се, мислио сам да ће изаћи из возила. Међутим, он је само дао гас и побјегао", појашњава један од очевидаца.

Они су одмах полицији рекли да је корса добро слупана, али и да је чуо да је он убрзо ухапшен. Додаје да је возач вјероватно прешао у супротну траку, или је био бар на бијелој лињи.

"Нисам био ту када су га ухапсили, али сам чуо да није показивао никакве емоције приликом разговора са полицијом", рекао је поменути саговорник.

Он је додао да се ни данас није опоравио од призора који је видио ноћас.

Увиђај послије несреће је обавио дежурни тужилац Окружној јавног тужилашва Бањалука заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је издао налог да се предузму све истражне радње као и вјештачења на утврђивању околности ове несреће, а наређена је и обдукција тијела погинулог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.