Босанска Крупа

Домаћи "Хамас" - ово су слике које су јутрос отишле из БиХ

  • Извор: АТВ
  • 04.11.2023. 11:27

Док је свијет згрожено гледао снимке припадника Хамаса у нападу на Израел, у БиХ се свако мало свједочи сличним, ако не и истим повицима и страховима.

Радикализација у Бих узима маха. Само у посљедња 24 часа одржана су два скупа у којима су продефиловали маскирани припадници са заставама везаним за рат у Бих, као и заставама Палестине.

Окупљања за

Окупљања за "мир" узнемирила Котор Варош

Јуче је одржан "марш мира" у Котор Варшу, који осим ратних застава и униформисаних појединаца није био радикалан као овај који се јутрос одржао у Босанској Крупи гдје се обиљежавала битка "Мостобран 94".

Обиљежавање је било у центру Босанске Крупе гдје је Споменик шехидима и погинулим борцима Армије БиХ, а који се налази испред православне и католичке цркве.

Уз повике Текбир - Алаху екбар, непрегледна колона униформисане младежи, маскирани, огрнути ратним заставама, као и заставама Палестине послата је упечатљива слика из БиХ.

Мјере безбједности у БиХ подигнуте су на виши ниво због страха од евентуалног преливања кризе са Блиског истока. Друге европске земље подигле су ниво упозорења од опасности од тероризма, а у питању је "наранџасти код", односно други могући највиши степен безбједности.

Алтернативна ТВ је претходних година извјештавала о овим догађајима, након којих је наша медијска кућа добијала пријетње са бројних анонимних извора, а било је и оних који су директно упућивали пријетње.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)