Pronađena nestala maloljetnica iz Kisača

Očuh uhapšen zbog sumnje da je silovao djevojčicu

  • 28.08.2019. 12:55

Trinaestogodišnja djevojčica J. S. iz Kisača, koja je nestala je 26. avgusta u Novom Sadu, nađena je jutros, a njen očuh Jablan V. (39), koji je živeo sa djevojčicom i njenom majkom, uhapšen je zbog sumnje da je djevojčicu primoravao na seksualne odnose.

Naime, on je navodno već neko vrijeme u više navrata djevojčicu primoravao na seksualne odnose, piše Telegraf.  

Jablan V. je, navodno, uhapšen juče.

Kako je javnost na svom profilu objavio i Igor Jurić, muškarac iz Kisača priveden je zbog nedozvoljenog opštenja sa maloljetnicom.

"Danas u Kisaču kod Novog Sada J.V. (39) priznao da je duže vrijeme imao seksualne odnose sa maloljetnom pastorkom (13). Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Neka se ti sati pretvore u godine!," poručio je sinoć Jurić na svom Fejsbuk nalogu.

Za Telegraf.rs potvrđeno je iz novosadske policije da je riječ o očuh J.S. (13), koja je posle dvodnevne potrage pronađena u Novom Sadu.

Devojčica je, inače, nađena živa i zdrava, a o njenom pronalasku obavještena je majka Marija V, odnosno žena koja ju je usvojila, kao i nadležni Centar za socijalni rad.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм