Сарајево

Од раније познат полицији: Хасан договорио куповину Ајфона па побјегао са телефоном

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2024. 12:26

Какањски лопов Хасан Хајдуковић који се представља као "Тарик", осумњичен је да је у понедјељак украо Ајфон 14 про макс, телефон вриједан више од 1.750 КМ.

Све се догодило у тржном центру у Новом Граду (Сарајево).

Наиме, Сарајка Дајана, преко OLX-а, дала је оглас како продаје горе наведени телефон. Заинтересован за куповину, јавио се "Тарик", с којим је оштећена договорила састанак у тржном центру.

- Назвао ме преко OLX-а, јер сам продавала телефон. Он је рекао да га купује за “супругу”. Уредно смо се нашли на кафи, сједили око један сат, док смо чекали његову супругу он је прегледао телефон. Дословно ми је показивао слике дјетета, гдје ради, као отац му гради зграде и тако та прича. Показао ми је њихову инстаграм страницу, баш све дјеловало ок. Међутим, жена не долази јер има неке клијенте које не може одбити. Па као да одемо прекопута до канцеларије да само види телефон да је код ње новац - прича Дајана, те наставља:

- Тако сам и урадила. Он је узео телефон да јој однесе, оставио мене испред улаза од зграде и изашао на други излаз. Генерално, вјерујем људима, нисам свјесна да у нашем граду има и оваквих превараната, али се искрено надам да ће полиција ријешити случај и да људи неће опет бити преварени од стране дотичног “Тарика” - навела је Дајана.

Ако неко од грађана препознаје дотичну особу, молим да се јави - додала је Дајана.

Цијели случај, пријављен је МУП-у Кантона Сарајево.

Хасан од раније познат полицији - крао кесе из џамије, телефоне

Према писању федералних медија, Хасан је до сада, представљајући се као "Тарик", крао мобилне телефоне по Тузли, Какњу, Добоју, Сарајеву.

Такође, једном је од дјечака који је ишао из школе, украо руксак пун ствари.

Ни џамије није поштедио, тамо је крао кесе вјерних људи, као и обућу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм