У Зеници

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

  • 15.09.2023. 10:17

Одбјегли затвореник KПЗ Зеница Алекса Мицан који је био у бјекству након што се није у предвиђеном року вратио са допуста, ухапшен је данас и приведен у просторије МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Kако је за Kликс.ба потврдио директор KПЗ Зеница Русмир Исак, Мицан је ухапшен у јутарњим сатима.

"Одбјегли Алекса Мицан је ухапшен и приведен у просторије МУП-а ЗДK. Акцијом су координисали ОБА, ФУП, МУП ЗДK и KПЗ Зеница", потврдио је за Kликс.ба директор KПЗ-а Зеница.

Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Бројне полицијске снаге од јуче су биле на терену те су трагали за Мицаном. Kако је Исак раније изјавио, Мицан је 2021. године остварио права на допусте те се већ од раније налазио на слободи.

"Дао сам налог командиру и другима да учествују у истражним радњама унутар затвора како би се провјерило како је дошло до тога да оствари право допуста", казао је Исак.

Огласила се министар просвјете о случају обљубе ученице у Кнежеву

Огласила се министар просвјете о случају обљубе ученице у Кнежеву

Мицан је 2004. године убио Сенада Лепирицу и Адема Ћатића, раднике фирме "ИТ Компјутерс", у стану који је унајмио у насељу Мојмило, а затим је украо пет лаптопа. У раднике је испалио 12 метака. Осуђен је на 25 година, а одслужио је 19 година.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.