Bratunac

Odbornica DF-a u Srebrenici vozilom udarila maloljetnika i pobjegla

  • Извор: АТВ
  • 11.06.2022. 13:21

Osoba koja je uhapšena nakon što je u noći između četvrtka i petka udarila maloljetnika na području Bratunca je odbornica DF-a u Skupštini opštine Srebrenica Dželaludina Nukić, a nakon nezgode je pobjegla, saznaje ATV.

Maloljetnik, koji je u ovoj nezgodi zadobio teške povrede, vraćao se sa proslave mature. Njemu je ljekarska pomoć prvo ukazana u Domu zdravlja u Bratuncu, a potom je prevezen u Bolnicu Zvornik, a zatim u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Nukićeva je nakon kratke potrage uhapšena noćas, oko 1.55 časova.

Iz Policijske uprave Zvornik ranije danas je saopšteno da su policijski službenici ove Policijske uprave od 9. juna tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo lice mjesta.

„Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 01,55 časova, lišili su slobode lice inicijala DŽ.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi“, kazali su iz PU Zvornik.


Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина