Тузла

Одређен притвор мушкарцу који је убио супругу

  • Извор: Аваз
  • 05.03.2024. 12:23

Судија за претходни поступак Кантоналног суда Тузла прихватио је приједлог Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона и одредио мјеру једномјесечног притвора за мађарског држављана Ерно Сзабо-Цсаки (50) због постојања основане сумње да је починио убиство своје супруге Селме Балуковић у њеној породичној кући у тузланском приградском насељу Липница у периоду од 19. до 21. фебруара 2024. године, када је пронађено тијело преминуле, саопштено је из Тужилаштва ТК.

Осумњиченом се на терет ставља да је у поменутом периоду употријебио хладно оружје, лук и стријелу, те испалио стријелу у правцу оштећене, погодио је у предјелу грудног коша, што је узроковало унутрашње крварење и смрт Селме Балуковић.

Осумњичени је такође пронађен у кући с убодним повредама у предјелу стомака, те је двије седмице био хоспитализован у УКЦ-у Тузла. Након што је отпуштен с болничког лијечења, лишен је слободе и предат у надлежност Тужилаштва.

Поступајући тужулац је донио нареду о провођењу истраге и испитао осумњиченог.

Истражне радње и вјештачења су у току.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)