Od državljana Avganistana

Oduzeto pet falsifikovanih isprava Turske

  • 03.09.2018. 13:26

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo oduzeli su pet falsifikovanih specijalnih putnih isprava Turske koje su na uvid predali državljani Avganistana.

Pregledom prtljaga na drugoj liniji graničnih provjera nađeno je i pet falsifikovanih ličnih karata Turske, kao i originalni dokumenti na osnovu kojih je utvrđen njihov identitet, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Državljani Avganistana stigli su na Aerodrom Sarajevo juče letom iz Dubaija. 

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, prema čijoj naredbi su falsifikovani dokumenti privremeno oduzeti, a državljani Avganistana su predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima. 

Državljanin Srbije čiji su inicijali A.P. uhapšen je u subotu, 1. septembra, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. 

Ovo lice je kontrolisano pri ulasku u BiH na graničnom prelazu Brčko i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Dan ranije, 31. avgusta, na izlasku iz BiH na prelazu Klobuk uhapšen je M.K. jer je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela teška krađa.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.