Градачац

Огласила се полиција: Тијело жене у кући пронашла кћерка

  • Извор: Кликс
  • 09.05.2024. 07:21

Мјештане Градачца узнемирила је вијест о проналаску мртве жене, а из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) објавили су прве детаље везано за догађај. Како је истакнуто, беживотну жену у кући је пронашла њена кћерка.

Како је казала портпарол Управе полиције МУП-а ТК Аднана Спречић, у сриједу увече око 19:05 сати, Полицијској станици Градачац јавила се А.Б., која је казала да је у кући своје мајке Х.М. (1961.) затекла њено беживотно тијело.

Фотографије и снимци са мјеста трагедије у Градачцу

Фотографије и снимци са мјеста трагедије у Градачцу

"На мјесто догађаја одмах по пријави, упућена је патрола полиције ПС Градачац која је потврдила наводе пријаве те обезбјеђује мјесто догађаја. Доласком дежурне екипе Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Градачац и љекара мртвозорника на мјесту догађаја констатована је смрт Х.М.", навела је Спречић.

Муж убио супругу у Градачцу, а затим починио самоубиство у Сребренику?!

Муж убио супругу у Градачцу, а затим починио самоубиство у Сребренику?!

О догађају је обавијештен дежурни тужилац, која је изашла на мјесто догађаја те руководи увиђајем, којег врше истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а ТК.

У овом случају постоје индиције да је несретну жену убио њен супруг, а који је након тога отишао у Сребреник гдје је извршио самоубиство.

Пратите нас и путем Вибера

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм