Tuzla

Oglasili se iz Udruženja "Panter": Ne stojimo iza napada na čovjeka koji je ubio psa

  • Извор: АТВ
  • 19.02.2023. 18:43

Rukovodstvo Udruženja za zaštitu životinja „Panter“ saopštilo je da ne stoji iza napada muškarca, koji je prema pisanju medija, sjekirom usmrtio psa u mjestu Gornji Pasci, na području Tuzle.

Međutim, kako se dodaje u video izjavi člana ovog Udruženja, nije isključeno da je neko od njihovih simpatizera prebio muškarca, koji je u medijima imenovan kao Fahrudin.

„Zaista vam ne možemo ništa više od toga reći, jer i mi smo o tome saznali uglavnom iz medija“, saopšteno je iz Udruženja „Panter“.

Mediji su juče objavili da je muškarac sjekirom obezglavio psa. Pas je izboden ili kako u dojavi navode sjekirom masakriran od strane čovjeka koji je dobro poznat policiji. Iz policijske uprave su rekli da su i oni primili prijavu i da su bili na licu mjesta. Više o tome čitajte OVDJE.

Izjavu člana Udruženja za zaštitu životinja "Panter" možete pogledati u video prilogu.



  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм