Предат Републичком тужилаштву

Огласио се МУП: Ево шта је пронађено код ухапшеног бањалучког адвоката

  • 07.12.2023. 08:53

Драган Ступар, адвокат из Бањалуке предат је јутрос Републичком тужилаштву.

"Лице Д.С., лишено слободе у акцији „Адвокат“ предато је јутрос Републичком тужилаштву, Посебном одјељењу за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала уз извјештај о учињеним кривичним дјелима „Напад на судију или јавног тужиоца“ из члана 339. КЗ РС, у стицају са кривичним дјелима „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“, из члана 361. КЗ РС и КД „Насиље у породици или породичној заједници“ из члана 190. КЗ РС", саопштено је из МУП-а Српске.

Адвокат из Бањалуке предат Републичком тужилаштву

Адвокат из Бањалуке предат Републичком тужилаштву

Како наводе, на основу писмене наредбе Окружног суда у Бањалуци извршен је претрес приватних и пословних просторија које користи осумњичени и том приликом је пронађено и привремено одузет већи број предмета који се могу довести у везу са горе извршеним кривичним дјелима, и то: четири пиштоља, 435 комада муниције различитог калибра, мобилни телефон.

Ухапшен бањалучки адвокат Драган Ступар

Ухапшен бањалучки адвокат Драган Ступар

Акцију кодног назива "Адвокат" реализовали су полицијски службеници Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Полицијске управе Бањалука под надзором, Републичког јавног тужилаштва.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм