Козарска Дубица

Оптужен да је тукао жену и пријетио јој: "Заклаћу те одмах"

  • Извор: АТВ
  • 14.02.2024. 15:34

Окружно јавно тужилаштво Приједор поднијело је оптужницу против М.Т. из Козарске Дубице због сумње да је је неколико пута тукао, те јој је пријетио да ће је заклати, а према њој је био насилан чак и пред полицијом.

Први случај насиља, како се наводи у оптужници, се десио 28. октобра 2019. године, у поподневним часовима, у породичној кући у мјесту Мурати, општина Козарска Дубица. напао супругу Д.Т. тако што ју је након вербалног сукоба физички напао, односно, ударио ју је држачем од штијача у десну надлактице. Његова супруга је од ударца добила огреботину.

Како се даље наводи у оптужници, 6. августа 2020. године, оптужени је у вечерњим часовима, у дворишту породичне куће, пијан пријетио, вријеђао  и псовао супрузи. Потом је под пријетњом употребе скалпела, када је жена покушала да захвати воду из бунара, обратио јој се ријечима „Ај' пробај, ј***м ти мртву мајку, заклаћу те одмах, ај да те закољем“. Осим тога је у присуству полицијских службеника, према супрузи  бацио врећицу са намирницама уз псовке.

Ту није био крај насиљу према несретној жени.  Првог јануара 2021. године, око 16,00 часова оптужени је у породичној кући упућивао погрдне ријечи а затим и претукао супругу

„Упућивао јој је разне погрдне ријечи, а затим физички напао и том приликом јој нанио ударац у предјелу груди, надлактице лијеве руке и бутину десне ноге, те је ударао рукама и хватао за врат“, наводи се у оптужници ОЈТ Приједор.

Д.Т. је 19. септембра 2022. како га оптужница терети, након краћег вербалног сукоба одгурнуо жену након чега је она изгубила равнотежу, ударила главом од зид и задобила повреду носа.

Он је оптужен за неколико кривичних дјела насиље у породици или породичној заједници.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)