Оптужница

Оптужен за продају марихуане

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2023. 12:24

Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци подигло је оптужницу против Филипа Живковића (24) из тог града због неовлаштене продаје и промета марихуаном.

Како се наводи у оптужници Живковић је марихуану продавао од марта до јула 2023. године у Бањалуци.

"У више наврата дрогу је продао М.С. за износе од 20 до 30 КМ, те Д.Ј. за износе од 20 до 50 КМ. Такође у стану је неовлаштено ради продаје држао 74 мање врећице с мархуаном, масе 250 грама. Затим двије црне врећице са 1,48 грама марихуане, провидну фолију са 7,8 грама, и бијелу фолију са 7,7 грама марихуане, заједно са двије дигиталне ваге и мрвилицом", наводи се у оптужници.

Уз оптужницу тужилаштво је затражило од Основног суда у Бањалуци да Живковићу продужи притвор након потврђивања оптужнице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм