Српски нарко-бос

Организатор свега: У великој акцији полиције ухапшен Нешић

  • Извор: Курир
  • 09.10.2023. 16:13

Бразилска полиција је у четвртак ухапсила 16 припадника опасне банде због шверца кокаина, а међу њима и Србина, који је означен као организатор свега, Александра Нешића. Овај Србин ухапшен је у свом ресторану у близини Сао Паола као резултат интензивног рада полиција која га је дуго пратила.

Акција хапшења у Бразилу је дио борбе против Балканског картела и сарадње међународних агенција, страних и српске полиције.

Kакако се сазнаје, овај Србин био је на мјерама бразилске полиције још од заплијене прве пошиљке од 5,5 тона кокаина, а онда и 2 тоне. Сниман је и праћен све до четвтка када је ухапшен у свом ресторану, односно око годину и по дана.

- Александар Нешић је ухапшен у свом ресторану који му је био и база у граду Гваружу у близини Сао Паола, на обали Атланског океана - навели су бразилски медији.

Биткоин тијесно изнад 26.000 евра

Биткоин тијесно изнад 26.000 евра

Док су тајни агенти пратили и снимали Србина, било је примјећено да је он једна од главних карика у шверцу кокаина.

- Агенти су га пратили у стопу, разговори су му прислушкивани, а агенти су направили и снимке Нешића. На једној од њих се види како он опуштено лежи на лежачјци, држећи телефон у рукама. Иначе, прилично се опуштено понашао све вријеме - објашњавају извори.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.