Након тешке несреће у Црној Ријеци

Осмомјесечна беба животно угрожена, у току транспорт оца у Београд

  • Извор: СРНА
  • 12.12.2023. 20:32

Осмомјесечна беба, повријеђена у данашњој саобраћајној несрећи у Црној Ријеци, животно је угрожена и прикључена је на апарате за механичку вентилацију, док је отац задобио више повреда и у току је његов транспорт у Ургентни центар Србије, речено је вечерас Срни у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

У УКЦ-у су прецизирали да је отац задобио тешку повреду грудне аорте и десне наткољенице, прелом десних ребара, те лијевог бубрега, а осмомјесечна беба тешке повреде главе и прелом наткољенице.

Двадесеттрогодишња жена задобила је повреду рамена и дијагностика је још у току.

Из УКЦ-а су навели да је петогодишње дијете задобило прелом надлактице, те је смјештено у Клинику за дјечију хирургију, а четворогодишње дијете прелом ребара и повреду десног бубрега и смјештено је у Клинику за анестезију и интензивну терапију.

Трагедија: Дијете погинуло у судару, повријеђена цијела породица!

Трагедија: Дијете погинуло у судару, повријеђена цијела породица!

"Дијете узраста око двије године је, уз све напоре доктора, подлегло повредама", навели су из УКЦ-а Српске.

Тешка саобраћајна несрећа, у којој су повријеђени мушкарац, жена и четворо дјеце, догодила се данас на магистралном путу Бањалука-Јајце, у мјесту Црна Ријека.

У саобраћајној незгоди, која се догодила у 13.45 часова, учествовали су путничко возило "пежо", којим је управљао Рале Сулејмановић (19) из Градишке и теретно возило "сканија", за чијим управљачем је био држављанин Сјеверне Македоније Николче Милошевски (55).

Тјелесне повреде задобио је возач "пежоа", његова супруга и четворо малољетне дјеце, од којих је једно од посљедица повреда преминуло у УКЦ-у.

Пратите нас и путем Вибера