Sukob navijača "Bed blu bojs" i "Škripari"

Osujećen obračun kod Širokog Brijega, uhapšena 22 navijača

  • 13.09.2020. 16:47

Sukob navijača "Bed blu bojs" i "Škripari" kod Širokog Brijega uspjela je da spriječi policija koja je privela 22 lica, među kojima 19 državljana Hrvatske, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona.

Sukob su spriječili pripadnici policije iz Širokog Brijega, Specijalne policije i Jedinice za bezbjednost drumskog saobraćaja.

Iz kantonalnog MUP-a su naveli da je policija u Širokom Brijegu sinoć oko 22.00 časa došla do saznanja da se na lokalitetu Brijeg okupila veća grupa navijača zagrebačkog Fudbalskog kluba "Dinamo" "Bed blu bojs", koji su došli u Široki Brijeg s namjerom da izazovu fizički sukob s navijačima FK "Široki Brijeg" "Škriparima".

Policajci su zatekli veću grupu mlađih muških osoba s drvenim letvama i kamenjem u rukama, kojima su naredili da ih odlože i pođu s njima, nakon čega je nekoliko njih iz grupe pobjeglo u obližnju šumu.

Iz policije su naveli da su 22 osobe, od kojih 19 državljana Hrvatske i tri državljanina BiH, privedeni u prostorije policije u Širokom Brijegu gdje je nad njima izvršena prekršajna obrada.

Nakon toga uručeni su im prekršajni nalozi za počinjene prekršaje protiv javnog reda i mira (kazna od 400 KM).

"Izrečene su im novčane kazne koje su odmah i platili, nakon čega su hrvatski državljani, u pratnji policije, ispraćeni do graničnog prelaza Gorica, a državljani BiH pušteni na slobodu. Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju identifikovanja i sankcionisanja ostalih počinilaca prekršaja", naveli su iz policije.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.