Четворица

Осумњичени за убиство инспектора предати Окружном јавном тужилаштву Бијељина

  • Извор: АТВ
  • 03.10.2023. 20:04

Н.K, Д.С, Б.С. и Д.Ш, четворица осумњичених за убиство полицијског инспектора Ненада Марковића у Бијељини, предати су вечерас у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Како је саопштило ОЈТ Бијељина за њих ће бити затражено одређивање једномјесечног притвора.

”Н.К. је осумњичен за тешко убиство, а Д.С., Б.С. и Д.Ш. за помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, те за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја”, наводе у ОЈТ Бијељина, наводећи да је притвор затражен због бојазни да ће боравком на слободи осумњичени ометати истрагу, због страха од понављања дјела, те због узнемирења јавности.

Марковић је убијен у ноћи између недјеље и понедјељка, испред угоститељског објекта "Џил" у Улици Меше Селимовића у Бијељини, а осумњичени су брзо након убиства ухапшени.

Тужилац у овом случају Сабина Хусеинагић рекла је данас да је полицијски инспектор у вријеме убиства био на дужности и обављао редовне послове и задатке.

Она је навела да су извршени претреси објеката и возила које су у Бијељини и Брчком које користили осумњичени и да су пронађени предмети који се доводе у везу са тешким убиством инспектора.

Окружно јавно тужилаштво у Бијељини објавило је вечерас да ће затражити притвор за четири лица ухапшена у оквиру истраге убиства полицијског инспектора Ненада Марковића.

Тужилаштво ће предложити притвор за осумњиченог K.Н. због сумње да је починио кривично дјело тешко убиство и за лица чији су иницијали С.Д. Б.С. и Д.Ш. због сумње да су извршили кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног ђела, саопштено је из Окружног тужилаштва.

Како смо раније објавили, међу ухапшенима иосумњиченим за ово убиство је Никола Кокановић (23), син посланика СП-а у Народној скупштини Зорана Кокановића.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.