Сремска Митровица

Отац бебе која је преминула у болници очајан

  • Извор: Мондо.рс
  • 20.01.2024. 15:51

Отац Данијел Н. чија је беба преминула у Општој болници Сремска Митровица испричао је да су Марица М. и он били спремни за долазак свог првог дјетета на свијет, да су купили ствари и креветац и да нико није очекивао да ће се десити нешто лоше.

"Мислио сам да ће да буде све у реду, да ћу да дочекам моје прво дијете, да је гледам како расте. Пуно ми је тешко", казао је. За Сремску телевизију је испричао да је више пута звао породилиште у Сремској Митровици, како био добио информације. Наводи да су му говорили да не брине и да је све у реду.

Марица М. је испричала да је примљена у болницу 11. јануара. Како је навела, прошао јој је термин за порођај. Планирано је да јој буде урађен царски рез, међутим порођај је отпочео природним путем. Дошло је до компликација и Марица је, према њеним ријечима, изгубила свијест. 

Њемачки медији: Шумахер би се могао појавити на кћеркином вјенчању

Њемачки медији: Шумахер би се могао појавити на кћеркином вјенчању

"Међутим кад сам дошла себи, превише њих је било око мене. Било је седам, осам бабица и био је тај доктор. Око пола једанаест већ, он је мене пустио саму да се порађам и отишао је да породи другу жену. Међутим, кад је видио да ја не могу да се породим, вратио се код мене и дао ми анестезију. Исјекао ме једноставно да би могли насилно бебу да извуку. Беба је била преко четири кила, значи, никако није могла да се роди природним путем. Сестрице су га молиле да ме породи на царски рез, али он није хтио, не знам зашто", навела је Марица која се породила 12. јануара. 

Ера Ојданић: Преварио сам жену хиљаду пута, али никада изневјерио

Ера Ојданић: Преварио сам жену хиљаду пута, али никада изневјерио

Према њеним ријечима, беба је рођена без пулса. "Након тога су покушавали да је реанимирају. Вратили су је у живот. Срце јој је тешко радило. Могла је под апаратима да дише. Иза поноћи су је одвели у Нови Сад и сутрадан ујутро су ми јавили да је беба преминула", казала је. Подсјетимо, припадници полиције у Сремској Митровици ухапсили су М. М. (45), љекара Опште болнице у том граду, због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешка дела против здравља људи.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, М. М. биће одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву бити приведен тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.