"Majka je dva sata pomagala povrijeđenima"

"Otac se izvlačio kroz šiber“: Potresna ispovijest žene čiji su roditelji bili u autobusu!

  • 10.09.2023. 10:43

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na sjeveru Grčke, tri osobe su poginule, dok je njih 40 povrijeđeno, u sudaru u kom su učestvovali autobus i automobil iz Srbije, kao i jedan automobil stranih registracija.

Portal Nova.rs stupio je u kontakt sa porodicama ljudi koji su se nalazili u autobusu i automobilu iz Srbije i oni su ispričali da su prizori na licu mesta bili potresni.

Jeziv udes srpskog autobusa u Grčkoj: Najmanje tri osobe poginule, ima povrijeđenih

Jeziv udes srpskog autobusa u Grčkoj: Najmanje tri osobe poginule, ima povrijeđenih

„Koliko znamo za sada, bio je lančani sudar. Jedno vozilo udarilo je u autobus, a nakon toga je moja sestra naletjela na to vozilo. Za sada je informacija da su tri osobe, nažalostu, izgubile život iz tog prvog vozila. Moja sestra i njen sin su u policijskoj stanici i daju izjave. Sestra se žali na bol u grudima, a njeno dijete je dobro“, rekla je za portal Nova žena iz Boljevca.

Još jedna žena, ispričala je da su u autobusu iz Niša, koji se prevrnuo, bili njeni roditelji.

„Majka mi se javila, rekla je da su je prevezli u bolnicu i trenutno čekaju na snimanje. Rekla mi je da je bilo previše strašno, skoro dva sata pomagala je ljudima, dok se moj otac izvukao kroz šiber autobusa. Hvala Bogu da su ostali živi. Čekamo dalje informacije poslije snimanja“, rekla je potresena žena.

Kontroverzni teoretičar tvrdi: Prigožin je živ i zdrav, znam gdje se nalazi

Kontroverzni teoretičar tvrdi: Prigožin je živ i zdrav, znam gdje se nalazi

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se rano jutros, nešto prije 7.00 časova na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon. Zasad nije poznato koliko je srpskih državljana povrijeđeno u teškom sudaru.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)