Илиџа

Отмица у Сарајеву? Јаке полицијске снаге на терену

  • Извор: Аваз
  • 09.05.2024. 21:46

На Илиџи се, како сазнаје "Аваз", одвија права драма. Велики број припадника полиције налази се у Великој алеји, јер је, према првим информацијама, отет један страни држављанин.

Њега су, како се сумња, а још увијек се утврђује тачан разлог, наводно покушали отети држављани Украјине, а затим се упутили у непознатом правцу, пише Аваз.

Како незванично сазнаје Кликс, због покушаја отмице ухапшене су четири особе, док се за двије особе још увијек трага на подручју Стојчевца у општини Илиџа. Припадници МУП-а Кантона Сарајево су успјели да ослободе отету особу.

Родитељи Данке Илић добијају пријетеће поруке

Родитељи Данке Илић добијају пријетеће поруке

Према незваничним информацијама дошло је прво до потјере у којој је више полицијских возила трагало за двије особе у возилу Шкода кодијак.

Након заустављања, двије особе су наводно изашле из возила и упутиле се према подручју Врела Босне и Стојчевцу. Полиција се у једном тренутку налазила се на свим улазима и излазима са Врела Босне, а већи број возила се налазио на Великој Алеји.

Информације о самом догађају из МУП-а Кантона Сарајево ће бити саопштене у јутарњим сатима у петак.

Током маја имаћемо два тропска таласа, између кратко захлађење

Током маја имаћемо два тропска таласа, између кратко захлађење


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)