Dvostruki tragovi u šumi

Ovi dokazi ukazuju da Malčanski berberin Moniku vodi svuda sa sobom

  • 26.12.2019. 18:56

Znakovi da je oteta dvanaestogodišnja djevojčica Monika Karimanović živa, i dalje su prisutni. Tokom potrage za višestrukim silovateljem Malčanskim berberinom, za koga se sumnja da je oteo djevojčicu, viđeni su i dupli tragovi stopala.

Djevojčica Monika Karimanović nestala je 20. decembra na putu do škole. Izašla je iz kuće u 7:20 sati, kao i svakog dana. Kretala se istim putem kao i svakog dana, usput ju je vidjela učiteljica iz škole. Na putu do škole snimile su je i nadzorne kamere jednog objekta skoro 500 metara od kuće. Nakon toga, djevojčica je nastavila dalje ulicom ka centru Brzog Broda, gdje joj je škola. 

Sumnja se da je na ovom potezu oteta, jer je sljedeće kamere nisu snimile. Kamere su snimile sumnjiv automobil, koji je išao iza Monike. Zbog toga se od prvog dana istraživala i mogućnost da je djevojčica oteta i automobilom odvezena dalje. 

Oteta djevojčica je, prema svjedočenjima tokom istrage, primjereno i dobro dijete. Zato je odmah uključena mogućnost da nije pobjegla od kuće, već da je moguća i otmica. Redovno je išla u školu i trudila se da bude što bolji đak. Prema izrađenom profilu, Monika je skromna, mirna, povučena. 

Identično su od početka tvrdili i njeni roditelji - nije imala ni simpatiju niti mnogo drugarica.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.