Igor Nađ

Ovo je čovjek koji je ubio porodicu, među njima i dijete

  • 02.08.2019. 12:14

"Nismo imali nikakvih prijava za porodično nasilje niti je počinilac prije bio prijavljivan za bilo kakvo krivično djelo. On je samo jednom prijavljen i to iz domene prekršaja za remećenje javnog reda i mira na Trešnjevci", rekao je načelnik Policijske uprave zagrebačke, Marko Rašić, na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare.

Međutim, prema informacijama kojima raspolažu Vijesti.hr, Igor Nađ očito nije bio baš tako uzoran građanin. Naime, bivša koleginica njegove djevojke Maje T. je kazala kako je bio sklon konzumiranju droga, ali i da je istu i dilao.

Osim toga, još uvijek je nepoznanica gdje je, kako i zašto tako 'uzoran' građanin nabavio vatreno oružje?

Igor Nađ imao je 36 godina i rođen je u Vukovaru. Radio je kao taxist, a od 2017. godine je prijavljen na adresi gdje je počinio pokolj.

Podsjećamo, Nađ je u četvrtak navečer ubio svoju djevojku Maju koja je imala 10-godišnjeg sina iz prvog braka, a kojeg je u svom pomahnitalom pohodu Nađ takođe ubio.

Ubio je i njenu sestru Josipu, majku Filjku i oca Dragomira T. Ubio je još jednog muškarca koji se nalazio u kući, ali policija još istražuje u kakvoj je on bio vezi s porodicom.

Poštedio je jedino bebu koja je njegovo dijete očito iz veze s nesrećnom Majom, pišu Vijesti.hr.

Pročitajte još:

Тагови:
  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.