Srbija

Ovo je dječak koji je sjekirom napao komšije

  • Извор: Блиц
  • 16.05.2023. 08:31

Dječak A.L. iz sela Radojevo, u nedjelju je sjekirom napao V. S. (57) i njenog sina M. S. (17).

Ispred kuće u kojoj je živio sedamnaestogodišnji mladić sa svojom porodicom stoji policijska traka.

Komšije o ovoj porodici imaju samo reči hvale.

Mještani: Dječak koji je sjekirom napao majku i sina bio u hraniteljskoj porodici

Mještani: Dječak koji je sjekirom napao majku i sina bio u hraniteljskoj porodici

- Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu. Njen sin ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu - riječi su meštanke R. L. koja je dobro poznavala porodicu ranjenih.

Sjekirom udarao majku i sina

Mladić M. S. (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka V. S. sa povredama glave.

- Njih je sjekirom napao A. L. (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život - kaže izvor za medije.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maljoletnog dječaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog djela - zapuštanja i zlostavljanja maloljetnog djeteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podijneta i protiv N. T. (32), majke maloljetnog dječaka, i to zbog krivičnog djela - zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta.

Oglasili se iz Urgentnog centra

- Pacijentkinja V. S. primljena je na Kliniku za neurohirurgiju,  preko Urgentnog centra KCV, zbog povrede glave. Nakon prijema u Urgentni centar sprovedeni su adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je, stabilnog opšteg stanja, hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju gdJe se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring – naveo je Siniša Knežević, predstavnik KCV-a za odnose s javnošću.


Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)