Убијена пред дјететом

Ово је Емира коју је упуцао невјенчани супруг: Молила за помоћ, нико је није заштитио

  • Извор: Аваз
  • 14.11.2023. 16:09

Јавност у БиХ налази се у шоку након што је Анел Б. (34) убио невјенчану супругу Емиру М. (31) пред њиховим четворогодишњим сином.

Бећировић је након злочина, подсјетимо, побјегао у свој стан у насељу Храсно гдје се затворио са сином након чега су сатима трајали преговори с полицијом како би се спасило дијете. На крају су га ухапсили припадници Специјалне јединице МУП-а Кантона Сарајево.

Емира М. напустила је према наводима локалних медија Анела Б. и недавно пронашла другог партнера. Живјела је са сином у изнајмљеном стану у насељу Апипашино Поље.

Богата запљена у акцији

Богата запљена у акцији "Код" - Погледајте шта је све полиција одузела

Аваз наводи да је приликом претреса стана и аутомобила у Храсном полиција пронашла пиштољ из кога је Бећировић убио невјенчану супругу. Приликом претреса није пронађена дрога.

Адвокат Омар Мехмедбашић је рекао новинарима да је Анел Б. и раније имао проблема са супругом. Раније је био осуђиван за насиље у породици због чега је одробијао три мјесеца.

- Анел је био пажљив отац, то морам рећи, мени је говорио да он њу воли. Ово је трагичан крај једне љубави. То је све што могу да кажем. Мислим да он није криминогена особа - рекао је Мехмедбашић.

Емира је према наводима локалних медија била са дјететом у сигурној кући јер није имала други излаз.

- Анел је био наркоман. Малтретирао је Емиру на сваки начин. Нико није хтио да је заштити и да јој помогне да обезбиједи сигуран живот за себе и дијете. Пријетио је и њеној породици - рекла је за портал Црна хроника жена је била са Емиром у сигурној кући.

Сваки сусрет невенчаних супружника након изласка из сигурне куће био је нова траума за Емиру.


- Борила се да дијете заштити. Жалила се на рад Центра за социјални рад Ново Сарајево. Посебно је била разочарана када јој је социјална радница рекла да ће је Центра за социјлани рад тужити јер не да дијете оцу који је наркоман. А он је долазио по њега када је хтио, није га враћао на вријеме, искључивао би мобилни кад га узме - додаје пријатељица и наводи да је цјелокупни систем поново заказао.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.