Ispred luksuznog stambenog bloka

Ovo je Srbin kojeg je u Kambodži ubio plaćeni ubica "Betmen"

  • Извор: Агенције
  • 17.02.2023. 21:52

Britanski plaćeni ubica pod pseudonimom "Betmen” uhapšen je zbog ubistva Strahinje D. (37) ispred luksuznog stambenog bloka u Kambodži.

Kako javljaju britanski mediji, Džejms Spajder priveden je juče u Fnom Penu, a nadzorne kamere s lica mjesta zabilježile su brutalnu likvidaciju.

Prema navodima medija, Strahinji D. je prišao bijeli automobil prethodno parkiran ispred stambenog bloka, ubica je otvorio vrata pa ga upucao iz neposredne blizine. Pao je na beton, gdje je ubrzo preminuo, a ubica je pobjegao.

Policija je objavila i fotografije osumnjičenog koji ima tetovažu pauka na ruci, a nisu sigurni u njegov pravi identitet, jer je imao niz identiteta koje je mogao da koristi da ostane anoniman, uključujući Džozefa Svarta, Džejsona Vernacu, Alana Bredlija Vilsona i Džejmsa Spajdera.

U gradskim kriminalnim krugovima poznat kao "Betmen" zbog svojih tetovaža i tamne odjeće.

Ubijeni Strahinja, rodom je Brusa na jugu Srbije, ali u Kambodži je živio najmanje osam godina. Nejasno je zašto je ubijen, iako se na fotografijama sa njegovih naloga na društvenim mrežama vidi kako Dačković pozira sa pištoljima ili pokazuje velike gomile novca.

Тагови: