Krvavi pohod

Petrovo: Ubistvo, samoubistvo i ranjavanje

  • Извор: АТВ
  • 09.10.2022. 21:01

U krvavi pohod na komšije prije podne krenuo je 52 godišnji Radomir Radovanović. Ubio je Radislava Nedića i ranio Dražena Dujkovića, a potom izvršio samoubistvo.

Do pucnjave je došlo oko 11 časova, napadač je nekoliko rafala sasuo u komšije, a potom presudio sebi. Miladin i Mirko za dlaku su izbjegli metke. Bili su na desetak metara od napadača. Sa ranjenim Draženom, koji je vlasnik pilane, su pričaju, radili na njivi kada je zapucalo.

"Mi smo radili nismo vijdjeli kad je on došao odozgo do nas i počeo po nama nama pucati, mi smo bježali nismo vidjeli kad je ovaj ubijen vidio on nešto samo. Mi smo spašavali sami sebe“, rekao je Miladin Maksimović, očevidac.

"Ograđvali njivu parcelu tu ograđivali i on je izašao, ja sam vidio kad je počeo pucati nisam vidio kad je išao, nas smo dvojica pobjegli ovamo, ovaj je za njim pucao za gazdom", rekao je Mirko Maksimović, očevidac.

Povrijeđeni Dražen Dujković zadobio je prostrelne rane. Očevici pričaju da je pogođen u obje ruke. Nije životno ugrožen. Policija je odmah izašla na teren.

Prema dosadašnji rezulatima istrage slute motiv.

"Kao razlog ovog događaja možemo reći da su da je najvjerovatnije neriješeni imovinsko pravni odnosi", rekla je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Mještani Kakmuža su u šoku. Komšiju Radovanovića poznaju kao mirnog i povučenog. Kada su čuli pucnje u prvi mah su pomislili da su lovci.

Uviđaj je obavljen pod nadzorom tužioca Okržnog javnog tužilaštva Doboj.

Oružje kojim je počnio krvavi pir, automatska puška, pronađena je pored beživotnog tijela Radovanovića.

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм