Prekinut saobraćaj

Pijan ostavio automobil na pruzi, pa pješke otišao kući

  • Извор: Агенције
  • 09.08.2023. 07:38

Pijani mladić je tokom noći ostavio automobil na pruzi Zagreb - Vinkovci i otišao kući pješke. Nešto kasnije u vozilo je udario voz.

Kako je policija otkrila, sve se dogodilo u nedjelju oko 22.15 časova u Vrpolju. U napušteni automobil udario je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Zagreb - Vinkovci i u kojem je bilo 20 osoba.

Utvrđeno je da je dvadesetšestogodišnjak upravljao automobilom poljskim putem i zbog nepažnje ušao na južni kolosijek pruge, gdje se automobil zaglavio. Vozač je napustio automobil prije nego što je voz udario.

Suspendovan policijski službenik koji je veličao

Suspendovan policijski službenik koji je veličao "Oluju"

Kada je lokomotiva udarila u pomenuti auto, voz je iskočio iz šina, dok je automobil odbačen na poljski put pored pruge. U incidentu niko nije povrijeđen, piše portal Danica.hr.

“Tokom uviđaja prekinut je željeznički saobraćaj na oba kolosijeka, a potpuno je normalizovan u ponedjeljak“, saopštila je policija.

Mladić ima samo 19 godina: Grci objavili ličnu kartu osumnjičenog za ubistvo navijača!

Mladić ima samo 19 godina: Grci objavili ličnu kartu osumnjičenog za ubistvo navijača!

Mladić se tereti za krivično djelo dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom. Utvrđena mu je koncentracija alkohola od 0,94 promila u tijelu i zadržan je u policijskoj stanici.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм