Policija ga ubrzo identifikovala

Poginuo vraćajući se sa svirke

  • 11.11.2019. 20:58

Svet­ko Ćibić zva­ni Ćiba (53) iz Ko­zar­ske Du­bi­ce i Mi­ro­slav Oko­lić (57) iz Mo­driče po­gi­nu­li su u dvi­je odvo­je­ne sao­braćaj­ne ne­sreće ko­je su se u ne­dje­lju de­si­le u bli­zi­ni ovih op­šti­na, dok je če­tvoročla­na po­ro­di­ca Đurđević iz Bi­je­lji­ne po­vri­jeđena.

Ćibić, ko­ji je bio spor­tis­ta i mu­zičar, po­dle­gao je po­vre­da­ma u Uni­ver­zi­tet­skom kli­ničkom cen­tru RS na­kon što ga je u mjes­tu Jo­šik uda­rio audi 80 u noći između su­bo­te i ne­dje­lje dok se, ka­ko ne­zva­nično sa­zna­je­mo, pje­ške vraćao sa svir­ke iz Ko­zar­ske Du­bi­ce u Dra­kse­nić.

Nje­ga je auto­mo­bil uda­rio između 3.15 i 6.50, a vo­zač je po­bje­gao sa mjes­ta ne­sreće.

Po­li­ci­ji ni­je du­go tre­ba­lo da iden­ti­fi­ku­je dva­de­setče­tvo­ro­go­diš­njeg Du­bičani­na Mi­lo­ša Bačića zbog su­mnje da je učes­tvo­vao u ne­sreći u ko­joj je pje­šak za­do­bio te­ške tje­le­sne po­vre­de i po­bje­gao ne­pružajući po­moć po­vri­jeđenom li­cu.        

Ne­srećni Ćibić pro­nađen je na ban­ki­ni u ne­dje­lju oko se­dam časo­va uju­tro i pre­ve­zen u UKC RS, ali je po­dle­gao.

Is­tog da­na oko 16 časo­va uha­pšen je i od­bje­gli vo­zač, pro­tiv ko­jeg će bi­ti po­dne­sen iz­vje­štaj tužilaš­tvu za počinje­na kri­vična dje­la ugrožava­nje ja­vnog sao­braćaja i ne­pružanje po­moći li­cu po­vri­jeđenom u sao­braćaj­noj nez­go­di.

Ćibić je go­di­na­ma bio gol­man Je­din­stva, a od fu­dbal­ske ka­ri­je­re opros­tio se 2016. go­di­ne, te počeo za­rađiva­ti na gi­ta­ri.

Mi­ro­slav Oko­lić je nas­tra­dao u sao­braćaj­noj ne­sreći na ma­gis­tral­nom pu­tu Mo­driča - Do­boj, ko­ja se de­si­la u ne­dje­lju oko 21 čas u mjes­tu Du­go Po­lje, ka­da su se su­da­ri­li  audi, za čijim vo­la­nom je bio on,  i to­jo­ta, u ko­joj se na­la­zi­la po­ro­di­ca Đurđević iz Bi­je­lji­ne.

Ra­di se o su­pružni­ci­ma Slađanu (46) i Ale­ksan­dri  (43) te nji­ho­vo dvo­je ma­lo­lje­tne dje­ce, si­nu (12) i kćer­ki (11), ko­ji su sje­di­li na za­dnjem sje­di­štu.

Oni su zadržani u do­boj­skoj bol­ni­ci zbog po­vre­da za­do­bi­je­nih u ude­su, ali je dje­vojčica na­kon hi­rur­škog za­hva­ta pre­mje­šte­na u UKC RS u Ba­nja­lu­ci.

Ka­ko nam je juče rečeno iz UKC RS, dje­vojčica je pri­mlje­na u Kli­ni­ku za anes­te­zi­ju i in­ten­zi­vno li­ječenje.

Pre­ma ri­ječima Je­le­ne Mo­rače, dežur­nog anes­te­zi­olo­ga, 11-go­diš­nja­ki­nja je pri­mlje­na u po­li­tra­uma­ti­zo­va­nom sta­nju, juče je bi­la svje­sna i sta­bil­nog zdrav­stve­nog sta­nja, a sve da­lje pro­gno­ze su pre­ura­nje­ne.

Ka­ko ne­zva­nično sa­zna­je­mo, do ne­sreće je do­šlo ka­da je audi pre­šao u su­pro­tnu tra­ku, te je do­šlo do di­rek­tnog su­da­ra s to­jo­tom, a Oko­lić je nas­tra­dao na li­cu mjes­ta.

Na mjes­to ne­sreće iza­šli su Hi­tna po­moć, mo­drička po­li­ci­ja i va­tro­gas­ci.

Ka­ko sa­zna­je­mo, na­ložena je ob­du­kci­ja ti­je­la nas­tra­da­log Oko­lića i izu­ze­ti su uzor­ci krvi.

Tri oso­be po­vri­jeđene su u sao­braćaj­noj nez­go­di ko­ja se pre­ksi­noć do­go­di­la u mjes­tu Lju­bačevo na pu­tu Ba­nja­lu­ka - Kneževo, u ko­joj su učes­tvo­va­li D.K. iz Ba­nja­lu­ke, ko­ji je bio za vo­la­nom audi­ja, i M.S. iz La­kta­ša, ko­ji je vo­zio mer­ce­des.

Oba vo­zača su po­vri­jeđena kao i  B.K. iz Ba­nja­lu­ke,  su­vo­zač u audi­ju.

Nez­go­da se de­si­la oko 16.50, a uviđaj je iz­vrši­la po­li­ci­ja iz  Ba­nja­lu­ke.

(Nezavisne)

Pročitajte još:

Plakao i vrištao zbog smrti druga: Banjalučanin (22) optužen da je skrivio udes

Sin bivšeg poslanika: Pijani vozač kamiona usmrtio ženu kod Gradiške

Prijetio da će skočiti sa zgrade, pa sišao sa krova i odšetao

Preminula majka Nebojše Glogovca

Snimljena opasna vožnja koja je dovela do nesreće

Porno skandal u BiH ne miruje: Bunić djevojke vodio u krevet pa ih zapošljavao

Policajac na udaru zbog lošeg uviđaja nakon ubistva Jelene Marjanović

Nebojšu Glogovca i Mihajla Sporića povezuje jedan dirljiv trenutak iz 2016. godine!

Velika akcija obavještajaca u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Petorica osumnjičenih za silovanje maloljetnice pušteni na slobodu

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм