Miloš Grahovac

Policajac iz Nevesinja sve iscenirao

  • Извор: АТВ
  • 14.06.2022. 19:15

Nevesinjac Miloš Grahovac koga je Hercegovina tražila puna četiri dana sve je iscenirao, danas saopštava policija. ATV-ovi izvori kažu da su to potvrdila vještačenja, medicinska dokumentacija a i Grahovčeve izjave bile su nelogične.

„Navedeno lice se sumnjiči da je dana 30.05.2022. godine lažno prijavilo  izvršenje krivičnih djela razbojništvo, protivpravno lišenje slobode i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, saopštili su iz PU Trebinje.

Grahovac je tvrdio da je otet, da su to uradila četiri njemu nepoznata lica, pričao je da su bili naoružani ali i da su mu uzeli oko 3.000 maraka. Policijske sumnje da je sve iscenirano pojavile su se odmah na početku. Tužilac je na potezu.

 „Službenici PU Trebinje u sardnji i po nalogu OJT u Trebinju su došli do činjenica i dokaza koje ukazuju na to da postoji osnov sumnje da je počinjeno KD lažno prijavljivanje krivičnog djela. Nastavlja se rad na predmetu, izvještaj je zaprimljen i sada će tužilac preuzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti“, rekao je Srđan Vukanović, portparol Tužilaštva u Trebinju.

Nestanak suspendovanog policajca Miloša Gragovca prijavila je porodica. Na regionanom putu prema Nevesinju odmah je nađen njegov golf, on se pojavljuje nakon četiri dana 15 kilometara od tog mjesta. U noćnim satima pronađen je sa zavezanim nogama i jednom rukom. Puna četiri dana na nepristupačnom terenu Grahovca je tražilo više od 500 ljudi.

Zakon je jasan. Za lažno prijavljivanje krivičnog djela predviđena je novčana kazna ili kazna zatvora do dvije godine.


Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм