Dubrovnik

Policajac jurio motociklistu i zabio se u banderu

  • Извор: Агенције
  • 12.06.2023. 17:05

Dubrovački saobraćajni policajac teško je povrijeđen juče na dužnosti prilikom potjere za motociklistom uočenim u nizu saobraćajnih prekršaja, a motociklista je pobjegao i utvrđuje se njegov identitet.

Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao policijski službenik motociklista, koji je trenutno na ispomoći u Stanici saobraćajne policije Dubrovnik, dogodila se juče u 17:40.

Policajac je bio na dužnosti te se kretao ulicom Pera Bakića u potjeri za motociklistom uočenim u nizu prekršaja, odnosno brzoj vožnji, vožnji bez registarske oznake i bez korištenja zaštitne kacige na glavi vozača.

Policajac je pokušavao zaustaviti motociklistu zvučnim i svjetlosnim signalima, pri čemu je, ulaskom u lijevu nepreglednu krivinu, izgubio kontrolu nad motociklom i prednjim dijelom udario u stub javne rasvjete.

Od siline udara motocikl se odbio, dok je policijski službenik ostao da leži bez svijesti, a vozač drugog motocikla se udaljio sa mjesta nesreće.

Povrijeđeni policajac prevezen je u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju zbog zadobijenih teških povreda.

Uviđajem na mjestu nesreće rukovodio je zamjenik opštinskog državnog tužioca, a saobraćaj na tom dijelu je zbog uviđaja bio u potpunosti zatvoren gotovo do 20 sati.

U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta motocikliste za kojim je policijski službenik bio u potjeri.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм