ПУ Зворник

Полиција демантовала да је било покушаја отмице д‌јетета у Зворнику

  • Извор: АТВ
  • 07.11.2023. 16:27

Службеници Полицијске управе Зворник су утврдили да није било покушаја отмице дјетета у мјесту Улице у Зворнику.

Поводом навода да је данас непозната особа из плавог комбија наводно покушала отети дијете, полиција је идентификовала наведено возило и лице Д.Л. из Зворника, које је упраљало истим.

Утврђено је да се наведено возило зауставило на локацији у мјесту Улице због пропуштања аутобуса у саобраћају, и да није било никаквог контакта возача са д‌јететом.

Полиција провјерава наводе о покушају отмице дјетета у Милићима и Челопеку

Полиција провјерава наводе о покушају отмице дјетета у Милићима и Челопеку

Из полиције напомињу да овај догађај нико није пријавио у ПУ Зворник.

- У вези са пријавом лица С.А. из Милића од јуче да је непознато лице из свог возила покушало да слаткишима „намами“ њено малољетно дијете, полицијски службеници предузмањем мјера и радњи до сада нису потврдили наводе ове пријаве, те настављају даљи рад по пријави - наводи се из полиције.

Полицијска управа Зворник апелује на све грађане и медије да не шире непровјерене и нетачне информације којима се додатно узнемирава јавност и диже паника.

"Полицијски службеници ПУ Зворник настављају да предузимају све потребне мјере и радње у циљу заштите грађана, и одржавања повољног стања безбједности на подручју ПУ Зворник", наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм