Сребреник

Познат идентитет страдалог у пожару у бх. фирми

  • Извор: Аваз
  • 15.04.2024. 09:39

Чувар Нермин Карић (51) из села Рапатница погинуо је јуче у пожару у фирми у Сребренику, јављају федерални медији.

Пожар је у ПС Сребреник дојављен у 14.25, а на лице мјеста су одмах кренуле екипе ватрогасаца из ПВЈ Сребреник, екипа Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља, полицијске станице и бројни грађани, који су настојали помоћи у гашењу ватрене стихије. У међувремену су у помоћ стигли и ватрогасци из ПВЈ Градачац.

Када су стигли на пожариште, затекли су повријеђеног мушкарца, који је хитно превезен у Дом здравља, али је убрзо преминуо и према незваничним сазнањима, у питању је Нермин Карић, јавља "Аваз".


Детаљи великог пожара у БиХ: Једна особа настрадала, четири повријеђене

Детаљи великог пожара у БиХ: Једна особа настрадала, четири повријеђене

Узроци његове смрти ће бити познат након обдукције и увиђаја на великом пожару. У току гашења од отровних плинова, повријеђена су четири ватрогасца из ПЈ Сребреника.

Двојица су, након указане помоћи враћена на кућни опоравак, а двојица упућена на УКЦ у Тузли.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм